fredag 15. juni 2012

Fantastisk Italia-tur

Jeg har nettopp vært på en herlig tur med en herlig gjeng i Toscana/Firenze. Notabene-"jentene" under vant en konkurranse før jul hvor vi solgte mest av Christer Berens sin bok i NB-kjeden. Premien var en mat-/vintur til Italia med CB selv og for en tur vi fikk. Med oss var også Anette fra NB, Hege og Kjell Kristian fra en restaurant i Tromsø og journalist Sverre (ikke med på bilde) fra Vestfold Blad.

 Heidi, Unni (meg) og Marianne.
 Toscana var vakkert - blomster, bygninger og landskapet som virkelig var grønt og frodig!
 Tatt fra terrassen på en vingård vi besøkte.
 Konsentrert lytter til vingårdseierens presentasjon av sine viner.
Jeg har aldri vært glad i vin, men på denne turen "måtte" jeg smake litt. Noe var faktisk litt godt, men te, vann og brus blir forsatt favoritt ;) Christer tok oss til flotte restauranter og maten var bare helt fantastisk. På denne restauranten Il Latini i Firenze ble all mat laget fra bunnen av. 
 Nydelig mat servert oss på Ristoro di Lamole i Greve.
Christer Berens er ofte å høre på P4 og frokost-tv... Han var en meget hyggelig mann, en raus og underholdende vert. Det var virkelig en fantastisk opplevelse å være i et mat-/vin-land som Italia sammen med en person som har det som en passion. Flere bilder kommer senere :)

Ønsker dere en deilig helg - forvent at noe godt vil skje :)

Klem Unni

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åååå, heldige deg!!! Da jeg var i Toscana for 2 år siden med jobben til Kjetil, ble jeg helt betatt av området. Fullstendig elsket det! Det er så vakkert, sjarmerende og fullt av atmosfære :) Ha en fin søndag!

Petter sa...

Så fine bilder, Unni!